WordPress

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, joka on erittäin yleisessä käytössä myös suomessa

Olitpa sitten Bloggaaja tai kotisivujen hankkimista harkitseva yrittäjä, tulet varmasti törmäämään jossain vaiheessa WordPressiin – Lähes 40% kaikista verkkosivuista toimii WordPressin avulla.

Tältä sivustolta löydät WordPress aiheisia kirjoituksia ja oppaita, joiden avulla opit luomaan verkkosivuja, jotka päihittävät kilpailijasi.

Viimeisimmät WordPress aiheiset artikkelit

Google hakukoneoptimointi

WordPress Hakukoneoptimointi

Ohjeet, joiden avulla hakukoneoptimoit WordPress sivut

Wordpress Asennus

WordPress asennus

Näillä ohjeilla asennat WordPressin helposti virtuaalipalvelimelle

WordPress teemat

Parhaat WordPress teemat vuodelle 2021

Elementor

Pikaopas Elementor Sivunrakentimen käyttämiseen

WordPress hinta

Erittelyssä WordPress kotisivujen todelliset kustannukset

Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle

Opas sinulle, joka olet hankkimassa kotisivuja yritykselle

WordPress suomessa

WordPress on suomen yleisin julkaisujärjestelmä, jonka johdosta lähes jokainen mainos- tai ohjelmistotalo tarjoaa jonkinlaisia WordPress ratkaisuja

WordPress on myös käännetty hyvälle suomenkielelle, sekä sille löytyy jonkinlainen suomenkielinen yhteisö fi.wordpress.org sivustolta.

Miksi valita WordPress?

WordPress sivustot ovat edullisia rakentaa sekä helppoja ylläpitää. Kun kaikkea ei tarvitse lähteä rakentamaan nollasta voidaan myös kotisivut toimittaa asiakkaalle suhteellisen edullisesti.

WordPressille on myös laaja tuki, yleisimmissä tapauksissa WordPress verkkosivun ylläpito voidaan lähes mutkattomasti siirtää ohjelmistotalolta toiselle.

Harrastelijat sekä bloggaajat taas löytävät ruhtinaallisesti informaatiota omien sivujen rakentamiseen ja päivittämiseen pienemmälläkin googlettamisella.

Hakukoneoptimoinnin kannalta WordPress on loistava ratkaisu, sivustolle on saatavilla useita SEO lisäosia ja seo asetukset ovat hyvät jo heti asennuksen jälkeen.

WordPressin tuki ja laajennusmahdollisuudet ovat myös lähes rajattomat, alustalle on jo valmiiksi saatavilla lähes kaikki mitä voit kuvitella.

Milloin WordPress on huono vaihtoehto?

Vaikka WordPressiä jopa ylistettiin edellisessä kappaleessa se ei silti ole kaikille sopiva ratkaisu, loppujen lopuksi kysymyksessä on kuitenkin pelkkä content management system (CMS).

WordPress toimii hyvin alustana tavallisille verkkosivustoille, se ei kuitenkaan taivu (tai taipuu kankeasti) kun sivusto alkaa vaatimaan räätälöityjä ratkaisuja.

Esimerkiksi kirjanpitosovelluksen luominen WordPressillä olisi typerää.